Eredménytáblázat

Eredménytáblázat

Megvannak a győztesek!

Lezárult a Széchenyi Zsigmond Kárpát-medencei Magyar Vadászati Múzeum Jó nyomon jársz! címet viselő, egész tanévet felölelő mozgalmas vetélkedője.

A vetélkedőn 2015 szeptemberében 39 csapat indult, 14 település 15 iskolájából. Az 5-8. osztályosokat megszólító vetélkedő fordulói különféle kihívások elé állították a csapatokat (ismeretterjesztő társasjáték készítése, gondolattérképek, rajzok, plakátok megalkotása, versek és fogalmazások írása, stb.). Közben komplexitásában ismerkedtek meg a vadászattal, a természettel és Széchenyi Zsigmond életművével, hivatástudatával. A hét fordulós vetélkedőt három ismeretterjesztő előadás és kreatív feladat színesítette.

A komoly munkát, kitartást, utánajárást, kreativitást és összetartó csapatjátékot követelő fordulók során sokan feladták. A végeredmény az utolsó fordulót is visszaküldő 17 csapat eredményei alapján a következő:

1. Internazionale, Cegléd, Várkonyi István Általános Iskola Örkényi Úti Tagintézménye
A csapattagok: Bíró Ákos, Borsós Miklós, Rajta Roland
Kapcsolattartó pedagógus: Bíró Ferenc

2. Vad-ászok, Hatvan, Szent István Általános Iskola
A csapattagok: Bánfai A. Evelin, Jobban Bence, Lendvai Máté
Kapcsolattartó pedagógus: Kovács János

3. Árnyvadászok, Nagyréde, Szent Imre Általános Iskola és AMI
A csapattagok: Haverla Zsombor, Major Áron, Zödös Keve
Kapcsolattartó pedagógus: Zödös Szabolcs


Gratulálunk a csapatoknak!


Az ünnepélyes díjátadó május 18-án, a Múzeumok Világnapján lesz a Széchenyi Zsigmond Kárpát-medencei Magyar Vadászati Múzeumban.