Megközelítés

Megközelítés

 

Cím: 3000 Hatvan, Kossuth Lajos tér 24.

Tel.: (06 37) 541 900

E-Mail: info.vadaszati@gmail.com

 

GPS: N47.665321, E19.6791

A látogatói tér elérhetősége:

A Széchenyi Zsigmond Vadászati Múzeum kiállítási épülete Hatvanban a Kossuth tér 24. szám alatt található. Állandó és időszaki kiállításaink több szinten tekinthetők meg.

Információ:  Az Információs Pultnál nyitvatartási időben (naponta 9-től 17 óráig) személyesen vagy telefonon a
(06-37) 541-900 telefonszámon.

A kiállítási épület nyitva tartása: 9.00-től 17.00 óráig

Pénztárzárás: 16.30

Szünnap: HÉTFŐ

 

Megközelítés:

Tömegközlekedéssel érkezőknek:

A vasúti pályaudvarra, illetve az Autóbusz pályaudvarra érkezőket a Zagyva-hídon keresztül, a városközpont felé gyalogosan 1 kilométeres sétával, vagy helyi autóbusz járatokkal közelíthetik meg. A helyi járatokról az alábbi honlapon tájékozódhatnak: intertanker.hu/menetrendek-hatvan/

      

Személygépkocsival, busszal érkezőknek:

Hatvan városába a Horváth Mihály út, a Balassi Bálint út és a Rákóczi út felől érkezőknek is ajánlott a városközpontig, Kossuth térig közlekedni.

A Jegypénztárhoz a Díszkapun keresztül lehetséges eljutni. A Kastély főépületében váltható meg a teljes látogatható térre érvényes valamennyi jegytípus.

Parkolási lehetőség ajánlottan a Kossuth tér – Grassalkovich út – Bástya utca útvonalon megközelíthető parkolóban van, ahonnan a Thurzó utca felől gyalogosan a Múzeum oldalsó kapuján keresztül a sétaparkon át, érhető el a főépületben található jegypénztár.

Esetlegesen parkolásra alkalmas még a Szent Mihály úti parkoló is. Felhívjuk a szíves figyelmüket arra, hogy az itt történő pakolás nem ingyenes, a várakozás parkolójegy megváltása után lehetséges, melynek költségeire a mindenkori díjszabás vonatkozik!