Együttműködés a Vadászati Kulturális Egyesülettel

Együttműködés a Vadászati Kulturális Egyesülettel

 

      Együttműködési megállapodást írt alá a Vadászati Kulturális Egyesület és a Széchenyi Zsigmond Vadászati Múzeum Közhasznú Nonprofit Kft.


      Mindkét fél közös célja a Kárpát-medence vadászati kultúrájának megőrzése és minél szélesebb körű bemutatása. Ennek érdekében a megállapodást aláíró felek vállalták, hogy a hatvani múzeumban időszaki kiállításon mutatják be a hazai, kortárs, a vadászathoz köthető művészek munkáit.
A Múzeum vállalta, hogy állandó kiállításában egy termet biztosít arra, hogy az Egyesület által javasolt művészek alkotásain keresztül a széles közönség bepillantást nyerhessen a vadászati kultúra, vadászati hagyományaink gazdag tárházába.
Az Egyesület pedig vállalta, hogy folyamatos kapcsolatot tart fenn az alkotókkal, javaslatot tesz a Múzeum részére a kiállítások megszervezésére és berendezésére. Az Egyesület vállalta továbbá, hogy ilyen témákban a Múzeum megkeresésére szakértői véleményt formál, ezzel is segítve a kiállítások gördülékeny megszervezését.


     A megállapodást a múzeum részéről dr. Ujváry Tamás ügyvezető igazgató, az egyület részéről Oláh Csaba elnök úr írta alá.

 

 

Forrás: Vadászati Kulturális Egyesület